Agriturismo-camping44

Agriturismo-camping44; 

gezelligheid, vrijheid, rust, ruimte, authentieke dorpen én binnen 30 minuten op het strand of in de bergen!

Agriturismo-camping44 is een prachtig gelegen, kindvriendelijke camping. Je kunt bij ons vrij kamperen of je vakantie onbezorgd doorbrengen in een luxe safari- of bungalowtent. Met uitzicht op de bergen, gelegen tussen olijfbomen en voor je een mooi lavendelveld, kom je bij Camping44 helemaal tot rust.

​Kortom: luxe en kamperen in één. Ideaal als je niet alle kampeerspullen mee wilt nemen en/of met het vliegtuig wilt komen!

Op de camping kan je gebruik maken van een nieuw, ruim, schoon en gratis sanitairgebouw (toilet en douche), het (opzet)zwembad, de avontuurlijke speeltuin en de gezellige bar met wederom een prachtig uitzicht. Elke dag kan er vers brood en verse groente uit eigen tuin gekocht worden. ​

cropped-tegel-2.jpg

Loro Piceno

Op nog geen vijftien minuten lopen van de camping ligt het mooie dorp, Loro Piceno. Daar vind je: twee supermarkten, gezellige barretjes, goede restaurantjes (van alle prijsklassen), ijswinkel  én een mooi historisch centrum met een oud klooster en enkele musea. Kortom het bezoeken meer dan waard!

In de zomer is er een fantastisch wijnfeest, niet alleen gezellig, maar ook erg lekker…Vino Cotto.

Strand, meren, bergen en prachtige dorpen

Slechts een half  uur verwijderd van het mooie zandstrand van Civitanova of wat te denken van de prachtige bruisende stad Macerata, bekend van de opera’s, ook hier ben je slechts een half uurtje van verwijderd.

Ben je echt een natuurliefhebber? Dan ben je op Camping44 aan het goede adres… Het is nog niet eens een half uur rijden naar het Natuurpark Monti Sibillini, waar je werkelijk fantastische mooie wandeltochten kunt maken (en/of kunt skiën in de winter). Geen zin om te wandelen maar wel zin om lekker af te koelen in een prachtig meer… dan ben je binnen drie kwartier bij het blauwe meer van Fiastra.

Hou jij liever van lekker slenteren door authentieke dorpen? Ook die mogelijkheid is er bij Camping44. Het ligt namelijk te midden van veel mooie historische dorpen (Cingoli, Petriolo, Monte Urano, Montegranaro, Fermo en vele andere).

Heb je geen zin om met de auto te komen? Geen probleem… Je bent een uur tot anderhalf uur verwijderd van de vliegvelden Ancona en Pescara, wij zorgen voor kant-en-klare tenten.

Kortom, Agriturismo-camping44 ligt centraal gelegen!

Heb jij al zin in de zomer en ben je klaar om te reserveren?

Of wil jij nog meer weten over de omgeving, klik dan snel hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s